Werken in het Elkerliek

Hopelijk ga je de komende tijd als jonge professional een top tijd bij het Elkerliek tegemoet. Heb je interesse om tijdens of na je opleiding bij het Elkerliek te werken? Voor enthousiaste en kundige collega’s staat de deur open!

Vaste banen

De vacaturelijst op werkenbijelkerliek.nl is altijd gevuld. Met vacatures voor verpleegkundigen en ook regelmatig voor arts-assistent, medisch specialisten en voor adviserende en ondersteunende functies. Kijk regelmatig op deze site. En nog handiger: registreer je en ontvang passende vacatures in je mailbox.

Weekend- en vakantiebanen

Het is ook mogelijk om een weekend- of vakantiebaan bij het Elkerliek te vervullen. Denk aan werkzaamheden in de keuken, schoonmaak, logistiek en soms bij de receptie. Heb je hier interesse in? Dan kun je dit aangeven bij het Servicepunt (servicepunt@elkerliek.nl). Heeft een bepaalde afdeling een weekend- of vakantiekracht nodig? Dan neemt de leidinggevende van die afdeling contact met je op.

Vrijwilligerswerk

In het Elkerliek werken zo’n 150 vrijwilligers. Hun inzet geeft vriendelijke zorg net dat beetje meer. Die aardige dame die patiënten een gratis kop koffie aanbiedt in de wachtkamer. Of die jongen die patiënten van de afdeling naar de operatiekamer en weer terug brengt. Vrijwilligers zin van onschatbare waarde. Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan of heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Volg ons op social media!

Wil je tijdens of na je tijd bij het Elkerliek op de hoogte blijven van ontwikkelingen en vacatures? Volg ons op social media! Op LinkedIn, en ook op Facebook en Instagram zie je regelmatig vacatures en andere interessante en leuke posts voorbij komen.