Ziektekostenverzekering

Korting op je zorgverzekering!

Zoals je weet staat het iedere Nederlander vrij om zich bij welke ziektekostenverzekering dan ook te verzekeren. Het Elkerliek ziekenhuis heeft met drie verzekeringen een overeenkomst gesloten die er voor zorgt dat medewerkers die zich bij deze verzekeringen verzekeren tegen ziektekosten, kunnen genieten van collectiviteitskorting. Het betreft de volgende verzekeringen:

  • IZZ
  • BeterDichtbij: log in met ‘Elkerliek Ziekenhuis & BeterDichtbij’ en collectiviteitsnummer 1740
  • CZ: Voor het aanvragen van een offerte of aanmelden hebt u een collectiviteitsnummer nodig. Dit nummer is 002584158. Aanmelding voor de verzekeringen van BeterDichtbij en CZ kun je regelen via hun website. Voor het IZZ geldt dat je voor aanmelding contact op dient te nemen met de salarisadministratie van het Elkerliek ziekenhuis, 0492-59 53 33

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschikt? Dat overkomt mij toch niet?

We denken er liever niet aan en hopen dat het ons nooit overkomt. Toch weet niemand wat hem of haar in de toekomst boven het hoofd hangt als het gaat om onze gezondheid. Ziek worden is al erg genoeg, maar als je ook nog eens arbeidsongeschikt raakt, kan je inkomen er flink op achteruit gaan. Het Elkerliek ziekenhuis een collectieve inkomensverzekering bij arbeidsongeschiktheid afgesloten. Met een WGA-hiaatverzekering verzeker je je voor een aanvulling op de WGA-vervolguitkering. Door deze verzekering collectief aan te bieden, kunnen de kosten laag worden gehouden. Lees hier meer. Bij indiensttreding wordt deze verzekering automatisch van kracht en wordt het bedrag maandelijks van je salaris ingehouden. Wil je dit niet? Vul dan de afstandsverklaring in.

CAO ziekenhuizen

Bekijk hier de actuele CAO ziekenhuizen.

Je kunt ook de app CAO ziekenhuizen 2017-2019 downloaden op je mobiel.

Pensioen

PFZW, het pensioenfonds voor en door de sector zorg en welzijn

Met 22.850 aangesloten werkgevers, meer dan 2,6 miljoen (oud-)deelnemers en een beheerd vermogen van € 163,6 miljard (december 2015), is het PFZW het op één na grootste pensioenfonds van Nederland. Het PFZW staat in de top 5 van Europa. Middenin een veranderende samenleving werkt het PFZW samen met deelnemers, werkgevers en sociale partners aan een goed, betaalbaar en duurzaam pensioen voor de sector zorg en welzijn. Een goed pensioen is volgens ons meer waard in een leefbare wereld. Daarom het PFZW niet alleen oog voor financieel rendement, maar ook voor maatschappelijk rendement.

Kijk hier voor meer info.

Vragen? Bel 0492- 59 53 87.