(Interne) Communicatie

Naast de informatie die je mondeling en schriftelijk van je manager krijgt, is er natuurlijk ook algemene informatie vanuit het ziekenhuis die voor alle medewerkers belangrijk is. Je ontvangt deze info in je e-mail, maar kun je ook inzien op intranet.

Elkerliek is erg actief op social media. Volg jij Elkerliek al Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin en Youtube?

E-mail

Elke medewerker van het Elkerliek ziekenhuis heeft een @elkerliek e-mailadres. Op alle pc’s in het ziekenhuis heb je toegang tot je e-mail. Maar je kunt je mail ook thuis lezen of (onderweg) op je mobiele telefoon. Kijk hiervoor op https://webmail.elkerliek.nl/. Wil je webmail installeren op je mobiele telefoon? Kijk ook intranet voor de handleiding bij MIT. Handig!

Elkerweek

Elke dinsdag ontvang je Elkerweek op je @elkerliek e-mailadres. In Elkerweek staan alle belangrijke nieuwsberichten van de week. Lezen dus!

Intranet

Intranet is het belangrijkste startpunt voor alle medewerkers van het Elkerliek, voor nieuws, DKS, bestellingen, project- en sectorinformatie. Als je Internet Explorer opent op een pc in het ziekenhuis, kom je op intranet. Geregeld even checken!

E-mail ondertekening

Voor een herkenbare en eenduidige communicatie zowel binnen het ziekenhuis als daarbuiten willen we er graag voor zorgen dat iedereen dezelfde e-mail ondertekening gebruikt.

Er is gekozen voor een ondertekening met voor- en achternaam; een handtekening die past bij ons mensgerichte ziekenhuis. Iedereen maakt gebruik van deze handtekening. Uitzonderingen zijn niet toegestaan. Bij twijfel kun je contact opnemen met de afdeling Communicatie.

Je kunt de handtekening maken met de handtekening-generator. Lees de handleiding als je hulp nodig hebt.