Online bekijken, wijzigen en leren

Je persoonlijke gegevens uit de personeelsadministratie kun je digitaal inzien. Dit kun je op je werk doen, maar ook thuis. Log vanuit thuis in op https://medewerker.elkerliek.nl/. In het ziekenhuis kun je via het bureaublad inloggen in het programma: Unit4 ESS web.

Hier zie je je verlofkaart, geroosterde diensten, maar ook je salarisstrook en jaaropgaves. Inloggegevens ontvang je van de servicedesk ICMT.

Leerlink

Om de kennis van onze medewerkers op peil te houden, wordt een breed scala aan trainingen aangeboden. In het Elkerliek ziekenhuis combineren we klassikale trainingen met e-learning. Leerlink is de naam van de digitale leeromgeving van het Elkerliek ziekenhuis.

Medische bibliotheek

Heb je de medische bibliotheek al bezocht? Je kunt er elke dag terecht, ook buiten kantooruren. De medische bibliotheek is voorzien van rustige werkplekken.

De (digitale) collectie en diensten zijn ook toegankelijk via de Digitale Bibliotheek. Deze webmodule is dynamisch van opzet, heeft een eenvoudige vormgeving én heeft een 'google' zoekfunctie. Kijk eens op intranet bij Medische bibliotheek of loop eens binnen.